Menu

Indmeldelse

Betingelser for indmeldelse i Fodboldklubben TIF Faaborg

Indmeldelse

Indmeldelse i Fodboldklubben TIF Faaborg foretages således:

Vælg i menuen til højre den årgang/hold jeres barn skal spille på, klik på ”Senior”, hvis dette er tilfældet.

HUSK at anføre korrekt E-mail adresse

Betaling

Medlemmet modtager en elektronisk opkrævning/faktura, som skal betales iht. betalingsfristen.

Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt. Fodboldklubben TIF Faaborg opbevarer ikke medlemmets kreditkort-informationer.

Der trækkes ikke et større beløb, end du har godkendt ved tilmeldingen. Transaktionsgebyr afholdes af foreningen. Valuta er DKK.

Der modtages betaling fra flg. korttyper:  Visa/Dankort.

Kvittering

Medlemmet modtager en kvittering for betaling af kontingentet. Som udgangspunkt forventes ikke, at medlemmet medbringer nogen dokumentation for tilmelding/betaling ved fremmøde. Trænere og holdlederne vil modtage lister, hvoraf det fremgår, hvem der er tilmeldt.

Løbetid

Medlemsskabet bliver opkrævet 2 gange om året.(April-September )  Medlemsskabet forlænges automatisk med mindre dette opsiges.

Opsigelse/udmeldelse

Ønsker medlemmet ikke at forlænge medlemskabet for næste sæson, skal medlemsskabet opsiges inden modtagelsen af den næste opkrævning/faktura til Formanden. Udmeldelse på mail til formand@tif-faaborg.dk

Fortrydelsesret

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med foreningen kasserer.

Spørgsmål vedr. din tilmelding og betaling kan rettes til:

Kenneth Christensen Assensvej 45 5600 Faaborg tlf. 23923072 e-mail: formand@tif-faaborg.dk

 

Download vejledning i pdf